Gediz
+C

Haberler

Ak Parti Kütahya Milletvekili Ahmet TAN Gediz Belediye Başkanı Muharrem AKÇADURAK ve Ak Parti İlçe Başkanı Mesut YÖRÜK Yönetim Kurulu ile Birlikte Odamıza Ziyaret Etti.

• 21.06.2018
  • gediztso

Ak Parti Kütahya Milletvekili Ahmet TAN Gediz Belediye Başkanı Muharrem AKÇADURAK ve Ak Parti  İlçe Başkanı Mesut YÖRÜK Yönetim Kurulu ile Birlikte Odamıza Ziyaret Etti.

Ak Parti Kütahya Milletvekili Ahmet TAN Gediz Belediye Başkanı Muharrem AKÇADURAK ve Ak Parti  İlçe Başkanı Mesut YÖRÜK Yönetim Kurulu ile Birlikte Odamıza Ziyaret Etti.