İletişim Hattı +90(274) 412 7036
Haberler

Gediz’den Halep’e gıda ve giyim yardımı

  • 22.12.2016

 Kütahya'nın Gediz ilçesinde, İHH İnsani Yardım Vakfı Gediz Temsilciliği tarafından organize edilen "Halep'e Yol Açın" yardım kampanyası ile Halep'e...

Kütahya'nın Gediz ilçesinde, İHH İnsani Yardım Vakfı Gediz Temsilciliği tarafından organize edilen "Halep'e Yol Açın" yardım kampanyası ile Halep'e gıda ve giyim yardımı yapıldı.

İHH Gediz Temsilciliği organizasyonunda, Eğitim-Birsen, Memur-Sen, Diyanet-Sen, Gediz Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü, köy muhtarları ve Gediz Arama Kurtarma Doğa Sporları ve Gençlik Spor Kulübü Derneği'nin (GEDAK) katkılarıyla gerçekleştirilen "Halep'e Yol Açın" yardım kampanyası için Gediz Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü önünde tören yapıldı. Törende, toplanan gıda ve giyecek maddelerinden oluşan bir tır dolusu yardım malzemesini Halep'e yolcu etmeden önce dualar edildi. Yardım malzemeleri, yapılan duanın ardından Halep'teki ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere yola çıkarıldı. 
  • Gediz’den Halep’e gıda ve giyim yardımı
  • Gediz’den Halep’e gıda ve giyim yardımı

Gediz Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç
İletişim Tercihi