TOBB BAŞKANI RİFAT HİSARCIKLIOĞLU KÜTAHYA’DA

• 10.08.2017

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KÜTSO) tarafından ‘Kütahya Oda- Borsa Müşterek Toplantısı’ düzenlendi.
Toplantıya Odamızı Temsilen Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Naci CEBECİOĞLU Başkan Yardımcıları İshak PEKBİLGİN, Mehmet UYANIKER Yönetim Kurulu Üyesi İsmail BAŞ, Meclis Üyeleri Mehmet Ali CANTÜRK, Mehmet DEMİRTAŞ, Genç girişimciler il icra kurulu başkan vekili Fatih BAKIRDEMİR,Kadın girişimciler kurulu başkan vekili Ayfer KUM ve Odamız Genel Sekreteri Cavit CENGİZ katıldılar. Yönetim Kurulu Başkanımız Mesut Naci CEBECİOĞLU tarafından TOBB Başkanımız M. Rıfat HİSARCIKLIOĞLU'na iletilen sorunlarımız;

1.) Organize Sanayi Bölgeleri genişleme alanları istimlak bedellerinin hazinece karşılanması.

2.) Organize Sanayi Bölgelerinde yapılacak arıtmaların fizibilete, plan , proje ve altyapıçalımalarının da içine katılarak Çevre il müdürlüklerince yapılması ve masrafların il müdürlüğü bütçelerinden karşılanması.

3.) Kobi statüsündeki şirketlerin ortaklarının şahsi harcamalarını cirolarına oranlayarak belirlenecek bir miktarın bilançolarında gider gösterebilmeleri.

4.) Kosgebin yerli makine alımına hibe destek vermesinin imalat sanayiye katkı sağlayacağı hususlarında sorun ve önerilerimizi ileterek desteklerini beklediklerimiz söyledi.

İlimiz sorunları hakkında karşılıklı görüşmeler yapılarak fikir alış verişlerinde bulunuldu.

• TOBB BAŞKANI RİFAT HİSARCIKLIOĞLU KÜTAHYA’DA