Gediz TSO Başkanı M. Naci CEBECİOĞLU Açıklama

• 19.03.2018

Gediz Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı M. Naci CEBECİOĞLU, büyük uğraş ve çaba sonucunda Odanın Tek Durak Ofis olduğunu belirterek, bundan böyle şirket kuruluşlarıyla ticaret sicili kuruluş işlemlerinin Oda da yapılmaya başlandığını açıkladı. Başkan CEBECİOĞLU, şirket kuruluşlarında üyelerin, tescil işlemlerini, imza beyannamelerini ve kuruluş defter tastiklerini Vergi Dairesi, SGK, Banka ve Noter'e gitmeden Oda da yapma olanağına kavuştuklarının müjdesini verdi.

Harçların Tahsili, Rekabet Fonu paylarının tahsili yanında Ticaret sicili gazete ilan ücretinin de Odamız tarafından alınmaya başlanmasıyla üyelerimize hizmet kalitemizi artırmaya devam edeceğiz

• Gediz TSO Başkanı M. Naci CEBECİOĞLU Açıklama