• 10.05.2018

Gediz Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Vedat ÖZTÜRK, Meclis Başkanımız Cafer GÜNEŞ, Başkan Yardımcıları Ali Rıza GÜNEŞ, Yılmaz ÖZEN, Muhasib Üye Gökhan SIĞANIK ve İbrahim ABA, Meclis Bşk. Yrd. Kemal YÖRÜR ile Meclis Katip Üyesi Abdullah AKER Gediz Belediye Başkanlığına seçilen Muharrem Akçadurak’ı ziyaret ederek hayırlı olsundileklerinde bulundular.
Odamız Yönetim Kurulu Başkanımız ÖZTÜRK Başkan AKÇADURAK’a yeni görevinde başarılar dileyerek, Gediz’e hayırlı olsun temennisinde bulundu.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan AKÇADURAK; “Gediz Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Vedat ÖZTÜRK'e yapmış oldukları nazik ziyaretleri için teşekkür ederim. Yeni dönemde hep birlikte ilçemiz için elimizden gelen hizmeti yapmaya çalışacağız.” dedi.

• Gediz Ticaret ve Sanayi Odası ediz Belediye Başkanlığına seçilen Muharrem Akçadurak’ı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular