Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Vedat ÖZTÜRK Mesaj

• 15.05.2018

Dün Gazze sınırında gösteri yapan Filistinlilere karşı İsrailli askerlerin açtığı ateş sonucu, ellinin üstünde Filistinli hayatını kaybetmiştir. Silahsız insanların üzerine ateş açmak, bu vahşeti sergileyeceklerin insanlıkta hala bir arpa boyu yol alamadığının alemetidir. Filistin coğrafyasında yaşanan bu büyük katliam insanlık adına yaşadığımız acı ve utanç, dayanılmaz bir öfkeyi de beraberinde getirmiştir. Buradan şunu belirtmek isterim ki, Filistin halkı ve Filistin coğrafyası kendisine dayatılmaya çalışılan kaderine yenilmeyecektir. Filistin halkının yanındayız.

Vedat ÖZTÜRK
Gediz Ticaret ve Sanayi Odası