• 14.06.2018

Başkan ÖZTÜRK, mesajında şunları söyledi. "Dostlukların yeniden canlandığı, üzüntülerin yerine sevince bıraktığı, yardımlaşma ve dayanışma duygularının doruğa çıktığı ve bizleri birbirimize daha da yakınlaştıran mübarek Ramazan ayının ardından bayrama ulaşmanın sevincini ve mutluluğunu yaşıyoruz. Bilinmelidir ki, bayramlar dargınlıkların unutulduğu incinen gönüllerin tamir edildiği, coşkuyu ve sevinci hep birlikte yaşayabildiğimiz en özel zamanlardır. Bayram sevinçlerimizle dini ve milli duygularımız perçinleşir, milli birlikte ve beraberlik bilincimiz daha da güçlenir. Bu duygu ve düşüncelerle mübarek Ramazan Bayramı'nın İslam Alemine huzur sağlık ve mutluluk getirmesini Cenabı Allah'tan niyaz eder, Üyelerimizin ve Hemşerilerimizin Bayramını kutlarım.

• Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Vedat ÖZTÜRK, Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.