• 25.07.2018

Simav Yönetim Kurulu Başkanı Şeref KAZCIOĞLU ve Meclis Başkanı Hüseyin Raci HAZIROĞLU ve Meclis Üyeleri ziyarette hazır bulundu.

Gediz Ticaret ve Sanayi Odası heyeti, Simav Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret etti. Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Öztürk ve Meclis Başkanı Cafer Güneş ile Beraberindeki heyet Simav Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret etti Simav Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şeref Kazcıoğlunun Fabrikasında başlayan buluşma Kazcıoğlu Otomotiv Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. Fabrika içinde incelemelerde bulunuldu, Bölgemizdeki savunma sanayiye yedek parça üreten tek fabrika olması ayrı bir önem katmaktadır.

Şeref defterine günün anısına itafen Vedat Öztürk yazı yazdı. Daha sonra Simav Ticaret ve Sanayi Odasına geçerek karşılıklı görüş alışverişlerinde bulundular Odalar arası kaynaşma ve güç birliği için adımlar atıldı.

• Gediz Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Vedat ÖZTÜRK ve Meclis Başkanı Cafer GÜNEŞ ve beraberindeki heyet Simav Ticaret ve Sanayi Odasına ziyarette bulundu.