• 17.09.2018

Başkan Vedat ÖZTÜRK, mesajında, yeni eğitim yılına başlarken, geleceğin emanet edileceği çocuklar ve gençlerin yeni başarılara doğru yola çıkmalarının heyecanını hep birlikte yaşadıklarını ifade etti.
Eğitimin insanın kendisine, çevresine ve vatanına faydalı bireylerin yetiştirilmesini, toplumun kalkındırılmasını sağlayan en önemli unsur olduğunu belirten Yönetim Kurulu Başkanı Vedat ÖZTÜRK, şunları söyledi:
“Öğrencilerimizin hedeflerini daima yüksek tutarak planlı ve düzenli çalışması, öğretmenlerimizin bilgiyi aktaran değil, bilgiye ulaşma yollarını sunan kişiler olmaları, velilerimizin ise her alanda çocuklarına destek vermeleri gerekmektedir. Bu duygu ve düşüncelerle yeni eğitim-öğretim yılının ilçemize, tüm eğitim çalışanlarımıza, öğrenci ve velilerimize hayırlı olmasını diliyor, başarılı bir eğitim-öğretim yılı temenni ediyorum.”

• Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Vedat ÖZTÜRK 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Kutlama Mesajı