GEDİZ TİCARET VE SANAYİ ODASI UTSO’YU ZİYARET ETTİ

• 09.10.2018

GEDİZ TİCARET VE SANAYİ ODASI UTSO’YU ZİYARET ETTİ

Gediz Ticaret ve Sanayi Odası (Gediz TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Öztürk başkanlığındaki heyet, Uşak Ticaret ve Sanayi Odası’na (UTSO) nezaket ziyaretinde bulundu.

Gediz TSO Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Öztürk, Meclis Başkanı Cafer Güneş, yönetim ve meclis üyelerinin yer aldığı heyete UTSO Yönetim Kurulu Başkanı S. Selim Kandemir, Meclis Başkanı İsmail Karaman ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı.

Ziyarette bölge ekonomisi ve yatırımları için neler yapılabilecek konuşularak ortak gerçekleştirilebilecek projeler ve işbirlikleri hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Her iki yönetim kurulu başkanı da bölgeyi farklı ve cazip kılacak her türlü projede ortak hareket etmekten duyacakları memnuniyeti dile getirerek görüşmeye son verdi.

• GEDİZ TİCARET VE SANAYİ ODASI UTSO’YU ZİYARET ETTİ