UŞAK TİCARET VE SANAYİ ODASI ODAMIZI ZİYARET ETTİ

• 25.10.2018

TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Uşak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selim Suat KANDEMİR ve Meclis Başkanı İsmail KARAMAN ile beraberindeki heyet Odamızı ziyaret etti. Ziyarete TOBB Uzmanı Zeki TÜRKMEN ile İlimiz Oda Borsa Akademik Danışmanı İçlem ER de katıldı.

Yönetim Kurulu Başkanı Vedat ÖZTÜRK ve Meclis Başkanı Cafer GÜNEŞ ile üyelerin karşıladığı ziyaret oldukça samimi bir ortamda gerçekleşti.

Bölgemizin tespit edilen sorunlarının çözümü konusunda güç birliği yapılması konusunda karar verildi. Ayrıca bölge sorunlarının TOBB'a aktarılması hususunda da Selim Suat KANDEMİR her zaman yanımızda olduğunu ve takipçisi olacaklarını ifade etti.

• UŞAK TİCARET VE SANAYİ ODASI ODAMIZI  ZİYARET ETTİ