• 25.04.2019

Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Öztürk beraberinde Cafer Güneş ve Ali Rıza GÜNEŞ Umman'ı ziyaret etti.

Umman Başkenti Muskat'ta bulunan ve Odamıza 2019 yılında kayıt yaptılan "SAID SALIM NASSER AL HABSI"'nin sahibi olduğu OKYANUS SERVETİ İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ ünvanlı şirketin sahiplerini de ziyaret ettiler.
Türkiye'den inşaat malzemeleri ihracatı yapan firma ve diğer temaslar sonucunda iki ülke arasındaki ticaretin daha fazla pekişebileceği ve geliştirilebileceği gözlendi.

Başkan Vedat ÖZTÜRK inşaat sektöründe çok büyük açık olduğunu ve inşaat malzemelerine, nitelikli işçiye, mobilya ve ev tekstili ürünlerinde ihtiyaç ve eksikler olduğunu, Türk ürünleri için bir cazibe merkezi haline geldiğini ifade etti.

Büyükeliçimiz Sayın Ayşe Sözen Usluer ile temaslarda sayın büyükelimizin bölgemizden gidecek yatırımcılar için ve ticari ilişkiler için gereken her türlü desteğe hazır olduklarını söyledi

• Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Vedat ÖZTÜRK, Meclis Başkanı Cafer GÜNEŞ ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Rıza GÜNEŞ UMMAN'ı ziyaret etti.