• 16.07.2018

Ziyarette, KÜTBO Yönetim Kurulu Başkanı Necati Gültekin, Yönetim Kurulu Bşk Yrd. Ali Okumuş, Sayman Üye Ali Doğanay, Yönetim Kurulu Üyesi Eser Dinç ve Mustafa Tatar, Meclis Üyeleri Ahmet Öztürk ve Mustafa Şentürk hazır bulundular.

Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Öztürk, Yönetim ve Meclis Üyelerini tanıtarak, faaliyetlerinden bahsetti.

KÜTBO Yönetim Kurulu Başkanı Necati Gültekin, kurumlar arası işbirliğinden bahsetti, Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Gültekin, Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Öztürk ve Meclis Üyelerine teşekkür etti.

Güncel Sosyo-Ekonomik konular ve karşılıklı fikir alışverişinin de yapıldığı ziyaret, karşılıklı hediye takdimi sonrası iyi dilek ve temennilerle sona erdi.

• Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Öztürk ve Meclis Başkanı Cafer Güneş, Meclis Üyelerinden oluşan heyet ile birlikte Kütahya Ticaret Borsası (KÜTBO) Yönetimine nezaket ziyaretinde bulundular.