İletişim Hattı +90(274) 412 7036
Haberler

20
Gediz Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimciler Kurulu olarak Anneler Günü Programımızı Park Orman Cafe de gerçekleştirdik. Dumlupınar Üniversitesi Gediz Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Hasbiye Dizman hanimefendiye Bilinçli Tüketici ve Ev Ekonomisi konulu sunumları için, Gediz Atatürk Ortaokulu Anasınıfı Öğretmeni Merve Demir hanimefendiye ve minik öğrencilerine gösterileri için teşekkür ederiz.
Anneler Günü programımızda çerçevesinde yapılan "Kahraman Annem" konulu ilköğretim öğrencilerine yönelik resim ve ortaöğretim öğrencilerine yönelik şiir yarışmasında dereceye giren öğrencilerimizi açıklayarak ödüllerini verdik.
Resim yarışmasında Zafer İlkokulu 4-A sınıfından Sena Karaköse 1. ,Gümele İlkokulu 3-A sınıfından Ayaz Söylemez 2. , Dayınlar İlkokulu 2-B sınıfından Gülnihal Topkara 3. olmuştur
Şiir yarışmasında Fatih Ortaokulundan Celil Cankara 1. , Altınkent Ortaokulu 8-A sınıfından Ayşe Demir 2. , Atatürk Ortaokulu 7-B sınıfından Cahit Arda Arı 3. olmuştur. Öğrencilerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.
Programımıza katılarak yanımızda olan Gediz Belediye Başkan Vekili Bayram Sarı'ya, Gediz Belediye Meclis Üyesi Mehmet Gümüş'e, Gediz Belediye Başkan Yardımcısı Erhan Özsoy'a, Gediz İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Bahadur'a, Gediz ilçe Milli Eğitim Şube Müdürü Yaşar Kandemir'e teşekkürlerimizi sunarız.
Destekleri için Gediz Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Öztürk'e, Meclis Başkanı Cafer Güneş'e, Meclis Başkan Vekili Kemal Yörür'e, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yılmaz Özen'e, Gediz TSO personeline, Kurul Başkanımız Umahan Keskin ve kurul üyelerimize teşekkür ederiz.
Okunma Sayısı: 85
resim

Gediz Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç
İletişim Tercihi