31
Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Rektörü Prof. Dr. Ahmet Tekin, Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Öztürk'ü ziyaret etti.
Ziyarette Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sezgin Zeren, Genel Sekreter Kutlu Önal, Gediz SHMYO Müdürü Öğr. Gör. Dr. Yusuf Güner ile Odamız Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Yılmaz Özen ve Halil Dik hazır bulundular.
Ziyaret kapsamında yapılan çalışmalardan bahsedilerek çeşitli konularda fikir alışverişinde bulunuldu.
Başkan Vedat Öztürk eğitime verdikleri önem ve destekten bahsederek ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Rektör Prof. Dr. Ahmet Tekin ve beraberindeki heyete ziyaretleri için teşekkür ederiz.
resim