• 13.09.2022
  • alibalaban
İLAN

GEDİZ TİCARET VE SANAYİ ODASI SEÇİMLERİYLE İLGİLİ MESLEK KOMİTESİ SEÇMEN LİSTELERİN ASKIYA ÇIKARILDIĞI.
Gediz Ticaret ve Sanayi Odasında 03.10.2022 tarihinde yapılacak Meslek Komiteleriyle ilgili seçme ve seçilme hakkına haiz üyelerin Meslek Gruplarına göre listeleri Odamız toplantı salonunda üyelerimizin rahat inceleme imkanı olacak şekilde 13.09.2022 Salı günü askıya çıkarılmıştır. Listeler 15.09.2022 Perşembe günü 17:00'de askıdan indirilecektir.
Üyelerimizin gerekli incelemeyi yaparak listede isimlerinin olmaması yanlış yazılması gibi olaylar vuku bulmuşsa İlçe Seçim Kuruluna müracaatla yanlışlıkların düzeltilmesi talebinde bulunmaları için askıda bulunduğu tarihlerde gerekli incelemeyi yapmaları ilan olunur.
  • Gediz TSO Seçimleri İle İlgili Meslek Komitesi Seçmen Listeleri Askıya Çıkarıldı