14
Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası, Millî Eğitim Bakanlığı, TOBB Kadın Girişimciler Kurulu ve OPET iş birliğiyle geliştirilen “İşimiz Temiz Projesi” kapsamında “Yiyecek-İçecek” sektörüne yönelik ücretsiz hijyen eğitimini başarıyla tamamlamdı.

Eğitimlere, TOBB KGK İcra Komitesi Başkanı Sema Güral Sürmeli ve TOBB KGK Başkan Vekili Semra Tozaraydın başta olmak üzere, TOBB Kütahya Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkan Yardımcıları Umahan Keskin, Sibel Koyuncuoğlu Aktan,Şule Arslan Ozan ile kurul üyeleri, Odamız Kadın Girişimciler Kurulu üyeleri Refiye Başer, Emine Ferda Erdoğan ve Münevver Yamaner, firma temsilcileri ve firma çalışanları katıldı. Katılımcılar, çıraklık dönemini atlayarak doğrudan kalfalık sınavına girme imkânı elde edip Millî Eğitim Bakanlığı onaylı katılım belgelerini aldılar.
resim