11
Garnizon Komutanı Mustafa BAŞ ve BM Büyükelçisi Yunus ALTINGEMİ Odamıza Ziyarette Bulundu,
Ziyaret Esnasında Gediz Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Vedat ÖZTÜRK, Meclis Başkanımız Cafer GÜNEŞ Yönetim Kurulu Başkan Yrd. Halil DİK, Yılmaz ÖZEN Meclis Başkan Yrd. Kemal YÖRÜR ve Yönetim Kurulu Üyemiz Abdullah AKER hazır bulundu.
Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Vedat ÖZTÜRK, yapılan ve yapılması planlanan faaliyetler hakkında bilgi verdi.
Hava Er Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanı Hava Tuğgeneral Mustafa BAŞ ve Birleşmiş Milletler Büyükelçisi Yunus ALTINGEMİ’ ye nazik ziyaretleri için teşekkür ederiz.
resim